Monday, July 25, 2011

SIAPA FAIZ????


comel kan?? geram tengok faiz ni bace abc ikut suka hati dia je.. FYI, Faiz ni anak sedara aku.. dia ni anak abang Jang and kak Fiza.. manja and so sweet!!!

muka baru bangun tido

aku menjambukan faiz.. hehe
baru la macho:)

Thursday, July 21, 2011

dulu-dulu..

saya mahu lukis macam DOKTOR CINTA..
tapi tak jadi.. apakah????

inilah hasilnya:)
berbahagialah orang yang 
dapat menjadi tuan kepada dirinya,
menjadi pemandu untuk nafsunya dan 
menjadi kapten untuk bahtera hidupnya..

Wednesday, July 20, 2011

Lapor diri a.k.a family trip

hye!!
ingat lagi tak bulan lepas aku ada cakap yang aku kene pergi lapor diri di Putra Jaya?
if tak ingat, sila scroll down for previous entry ok!!
enjoy all my family pic:

cuba cari selipar faiz...
mylove:)



3 anak dara mak teh:)


"Ya Allah, tunjukkanlah kami ke jalan yang lurus...."


Thursday, July 14, 2011

rosak plan!!

weekend ni terpaksa ke bentong.. rosak plan aku!! :(
kene jadi pegawai pengiring student.. tak pela, anggap sebagai pegi bercuti..
lagipun dusun eco resort tu memang xpenah pegi..t aku update pic..

enche suhairi terpaksa berkorban lagi.. kesian dia..

Wednesday, July 13, 2011

so BLUSHing!!

ahah!!! xsempat dah nak bagi salam.. ok la back to basic.. assalamualaikum:)

lama dah xupdate entry..
first week new job!! guess what?? you all mesti feeling sama mcm aku feel skrg ni kan?? korang rase macam ni kn:

MACAM MANA NAK BAWAK DIRI NIH!! tolongggg..
slamani keje banyak duduk je, ni keje byk berjalan.. i need a pair of shoes, comfortable one !!!

Tuesday, July 5, 2011

tabiat yang buruk

ahaaaa.. gigit kuku ni tabiat yang buruk kan?? setuju tak?
aku dah tau lama dh!! memangg buruk.. orang cakap kotor n everything..

tapi, ni la tabiat yang aku paling susah nk buang, dari kecik sampai ke besar.. sedar-sedar tangan dah masuk mulut.. oppsss!! agaknya sebab tu habis kuku aku ni jadi kemetot!! but, my fingers is "bersih" during the process ok! don't say dirty ok!!

tapi aku tau jugak, ramai lagi orang kat luar tu ada tabiat yang lagi buruk, ada yang sesetengah tu menyusahkan orang lain.. hahhh!! ada yang kaki poww, kaki judi, kaki minum, macam-macam lagi lah.. pendek kata, buruk perangai!!

apa nak jadi??

YOUNG LIVING ESSENTIAL OIL

Assalamualaikum.. khas untuk warga kuantan, jom join kursus young living.. trainer dibawakan khas dari klang.. jom la join ramai-ramai.. ...