Friday, March 9, 2012

MAHU BEGINI



sweetnye.. saya nak macam ni.. nak macam ni!!!
tak kira ok!!

terover sudah:)

tapi nak pakai tudung betul-betul la.. baju tak nak fit-fit.. aurat tau.. 
bukan macam nenek tu..
ish-ish!!

atuk sangat hemsem.. agak-agak muka encik tunang macam mana tua nanti ya.. hik-hik

Q: kenapa macam ni?? 
A: mood cintan cintun

Q: gatal nak kawin latu
A: maafkan kami ^____^

Monday, March 5, 2012

Pengantin perempuan



Pengantin perempuan mengenakan pakaian yang tidak menutup aurat. 
Hari pertama kahwin si suami sudah menjadi suami yang DAYUS. 

Sayangnya siapa peduli semua itu. 
Yang dipedulikan ialah memastikan kedua pengantin baru itu kelihatan cantik...





>>> Jalan menuju kebahagiaan terbentang di hadapan anda. dapatkanlah ia dalam lautan ilmu, amal soleh dan akhlak yang mulia. bersikap objektiflah dalam setiap hal, nescaya anda akan bahagia (✿◠‿◠)




copy paste sahaja:)

Friday, March 2, 2012

Kura oh kura :)

Assalamualaikum..

kura-kura oh kura,
badan kecik,
jalan lambat,

kura oh kura..

dulu pernah terbaca dalam satu blog gossip shah jazle or shahrizal memanggil his beloved girl friend as "my tortoise".. cute kan??

up to date jugak saya dengan stories artis malaysia.. lalala

ok back to my story, this year i tersangat rajin join kursus students, i mean became a fasilitator..
mesti you all kagum kan?

yup!! event studens at cherating (i also terjah kemaman)..
despite so many bad stories which is i not intend to tell you guys,
there is the most cutest thing ever!!

see:



the most adorable turtle.. bought at kemaman.. pinkish and bluebee (the i name gave to both of them)
One for my encik tunang and one for me..

my encik tunang took the pinkish.. give a good care for her ok!!
while i took the bluebee
(hahah.. blue+bee = bluebee)
             biru+lebah =penyu biru ???

sedarlah miss eny, combination yang sangat teruk... ada saya kesah???

aksi mereka



detik pertemuan..



gatalnya


melayan la pulokk


tajuk kura-kura tapi beli penyu.. apakah???
sebenarnya bentuknya adalah kura-kura tapi saya yang nak sangat cakap dia penyu.. kan beli kt kemaman.. terengganu tu.. mestila penyu

YOUNG LIVING ESSENTIAL OIL

Assalamualaikum.. khas untuk warga kuantan, jom join kursus young living.. trainer dibawakan khas dari klang.. jom la join ramai-ramai.. ...